lunes, 30 de abril de 2007

Las Obras y el Arte


Mordaç i divertit és aquest curtmetratge que fa un retrat caricaturitzat de Consuelo Císcar, directora de l'IVAM, mentre desgrana la seua peculiar percepció del vincle que uneix les "obres" i l'"art".
---
Mordaz y divertido es este cortometraje que hace un retrato caricaturizado de Consuelo Císcar, directora del IVAM, mientras desgrana su peculiar percepción del vínculo que une las "obras" y el "arte".

sábado, 28 de abril de 2007

La vergonya de València/La vergüenza de Valencia

http://www.pluralia.tv
Video-clip produit i realitzat per PluràliaTV amb la col·laboració de Musiclini-k/Baobab que forma part de la película "Ja en tenim prou". Denunciem un fet que per a la gran majoria de valencians i valencianes és intolerable. Ens estem referint a la situació de les persones que des de fa quatre anys, per circumstàncies alienes a la seua voluntat, es veuen obligades a viure sota un pont en condicions extremes sotmesos a les inclemències meteorològiques i a la voluntat d'explotadors aprofitats. Des de l'Ajuntament de València han ignorat una vegada darrere d'una altra les peticions d'este col•lectiu que es basen en la creació d'un centre d'acollida amb plaçes suficients per a resoldre la indigna actitut de les institucions i dels seus representants que donen l'esquena a esta realitat. Sembla que de cara a les properes eleccions i, especialment de cara a l'America's Cup, tant l'Ajuntament com la Delegació de Govern, de manera oportunista, tenen interés en fer desapareixer una visió tan poc adequada per a la nostra ciutat.

Ja en tenim prou (tràiler)


Tràiler de l'esperada pel·lícula. 50 curts que ens ajudaran a obrir els ulls.

Més info a www.jaentenimprou.org

(Per a www.lamiradacritica.blogspot.com)

Salvem TV-3

Centenars de persones es concentren el 27 d'abril de 2007 a la Carrasqueta -Xixona- per l'intent del govern valencià del PP de tancar TV·3

3/24 Notícia del no tancament del repetidor d'Alacant de TV3

Notícia del canal 3/24 que emet el vídeo que s'ha pogut veure al TN Vespre sobre el no tancament del repetidor de TV3 d'Alacant.

sábado, 21 de abril de 2007

viernes, 6 de abril de 2007

La Nonoticia del precio de las cosas (Zaplana)

Los politicos no saben que precio tienen las cosas...

ZAPLANA, O LA VUELTA AL MUNDO DE WILLY FOG

Eduardo Zaplana gastó más de 150.000 euros en aviones privados durante su mandato como ministro.

Valencians amb TV3: Rosa Serrano, Ferran Torrent, Àngel Mart

L'editora Rosa Serrano, l'escriptor Ferran Torrent i el funcionari d'ajuntament Àngel Martí defensen la possibilitat de veure TV3 al País Valencià. (more)